Grote bedrijven

Onze partners accepteren 10 dagen per maand

Een aanpak op maat van uw specifieke behoeften

Profiteer van onze consultants
Maximaal 10 dagen per maand:
Hier is waarom het een goede zaak is

Eerst en vooral geloven we bij 24PM dat onze klanten niet afhankelijk mogen zijn van externe consultants op C-level niveau. Onze missie is om onze klanten te ondersteunen en autonoom te maken. Door de beschikbaarheid van onze consultants te beperken tot 10 dagen per maand, geven we onze klanten en hun teams de tijd die ze nodig hebben om onze adviezen te implementeren en constructieve feedback te geven.

Deze aanpak maakt het ook mogelijk om een echte samenwerking tot stand te brengen tussen onze consultants en uw teams. De klant speelt een actieve rol in zijn of haar ondersteuning en bepaalt zijn of haar eigen doelstellingen, vaak beginnend met ondersteuning voor de directie, die vervolgens de fasen en snelheid van de ondersteuning bepaalt.

Basistarief voor 2 adviseurs in paren in grote bedrijven

Voorbehouden voor bedrijven met meer dan 50 werknemers Van 1 tot 10 dagen per maand, altijd in paren om maximale efficiëntie te behouden

1 dag

ter plaatse per maand
5000 Per dag
 • 2 adviseurs
  1 Minimaal C-niveau
 • 25 jaar ervaring of meer
 • Geen verplichting
5000 Per dag

2 dagen

ter plaatse per maand
4750 Per dag
 • 2 adviseurs
  1 Minimaal C-niveau
 • 25 jaar ervaring of meer
 • Geen verplichting
4750 Per dag

4 dagen

ter plaatse per maand
4500 Per dag
 • 2 adviseurs
  1 Minimaal C-niveau
 • 25 jaar ervaring of meer
 • Geen verplichting
4500 Per dag
De populairste

8 dagen

ter plaatse per maand
4250 Per dag
 • 2 adviseurs
  1 Minimaal C-niveau
 • 25 jaar ervaring of meer
 • Geen verplichting
4250 Per dag
De meest optimale

10 dagen

ter plaatse per maand
4000 Per dag
 • 2 adviseurs
  1 Minimaal C-niveau
 • 25 jaar ervaring of meer
 • Geen verplichting
4000 Per dag
De zuinigste

We traden op als interim managers op verschillende fronten

Onze missies

Onze C-Level consultants bieden interim management voor verschillende functies, ondersteund door een middle of senior consultant om ervoor te zorgen dat er geen onderbrekingen zijn in geval van afwezigheid.

Interim CEO

Het is de rol van onze partner om de wereldwijde strategie van het bedrijf te bepalen en te implementeren, zodat de groei en winstgevendheid worden gewaarborgd.

Interim CTO

Onze partner leidt de technologiestrategie van het bedrijf en zorgt ervoor dat IT-systemen en -innovaties zijn afgestemd op de bedrijfsbehoeften.

Interim-CFO

Onze partner is verantwoordelijk voor het financiële beheer van het bedrijf, inclusief budgetplanning, kostenbeheersing en financieel risicobeheer.

Interim COO

Onze partner houdt toezicht op de dagelijkse activiteiten van het bedrijf en zorgt ervoor dat de processen efficiënt verlopen en in lijn zijn met de strategische doelstellingen.

Interim CMO

Onze partner is verantwoordelijk voor de marketingstrategie van het bedrijf, waaronder merkpromotie, reclame en product- of dienstontwikkeling.

Interim CIO

Onze partner is verantwoordelijk voor het beheer van de informatiesystemen van het bedrijf en zorgt ervoor dat deze veilig zijn en afgestemd op de strategische doelstellingen.

Interim CHRO

Onze partner beheert de human resources van het bedrijf en zorgt ervoor dat het personeelsbeleid aanwezig is en wordt nageleefd.

Interim CLO

Onze partner houdt toezicht op de juridische aspecten van het bedrijf en zorgt ervoor dat het bedrijf voldoet aan de huidige wet- en regelgeving.

Interim CPO

Onze partner is verantwoordelijk voor de productontwikkelingsstrategie van het bedrijf en zorgt ervoor dat deze voldoet aan de behoeften van de klant en bijdraagt aan de groei van het bedrijf.

s samenwerkingsbeleid

de belangen van onze klanten zo welwillend mogelijk te dienen

In tegenstelling tot sommige adviesbureaus, die hun middelen op elk niveau van het bedrijf van de klant willen vermenigvuldigen, kiezen wij ervoor om alleen daar tussen te komen waar de gegenereerde waarde het grootst is. Deze aanpak stelt ons in staat om onze expertise en middelen te concentreren waar ze het meest nodig zijn en waar ze de grootste impact zullen hebben.

Kortom, kiezen voor 24PM betekent kiezen voor een strategiebureau dat de autonomie van de klant en het maximaliseren van de toegevoegde waarde centraal stelt. Onze consultants zijn er om je te ondersteunen, bij te staan en je de kracht te geven, terwijl ze het tempo van je bedrijf respecteren en je de tijd geven die je nodig hebt om onze adviezen te implementeren en de resultaten te zien.

Strategische diagnose

Claim vandaag nog je strategische diagnose voor een bijna gratis pakket en ontdek wat je goed doet en waar je kunt verbeteren. (2 uur durende bijeenkomst met 2 experts)*

* Maximaal één diagnose per bedrijfsdirecteur per jaar.