Onze IT-beroepen

Een technologische partner bij uitstek

Onze IT-vaardigheden voor jouw snelheid

Bij 24PM delen we interne en externe human resources tegen groepstarieven om aan alle IT-behoeften van onze klanten te voldoen. Of het nu gaat om ERP-integratie, ontwikkeling op maat, automatisering of business intelligence, ons team staat klaar om elke uitdaging aan te gaan...

Daar houdt onze expertise niet op. We kunnen u ook helpen bij het opzetten van uw netwerk, het beveiligen van uw gegevens met effectieve cyberbeveiligingsoplossingen en het hosten van uw gegevens en servers. Ons doel is om u in staat te stellen strategische projecten uit te voeren of te begeleiden die essentieel zijn voor de groei van uw bedrijf.

Een compleet aanbod van diensten

IT-oplossingen op maat van uw behoeften

Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van elk bedrijf, hebben we een uitgebreide reeks IT-services ontwikkeld.

Er zijn verschillende open source ERP-opties voor bedrijven, waaronder OpenERP/Odoo, ERPNext, Dolibarr en Compiere. Deze systemen hebben functies zoals boekhouding, inventaris, personeelszaken en verkoopbeheer. BIERP-oplossingen bieden real-time analyse van verkoop-, voorraad- en financiële gegevens om bedrijven te helpen geïnformeerde beslissingen te nemen en hun winstgevendheid te verbeteren. Bedrijven kunnen de open source oplossing kiezen die het beste past bij hun behoeften en budget.

We zijn er trots op dat we u ontwikkelingsoplossingen op maat kunnen bieden die voldoen aan uw unieke behoeften. Ons team van vakkundige professionals werkt nauw met je samen om een complete, op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen die perfect voldoet aan jouw bedrijfsbehoeften. Vertrouw op onze expertise en aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw ontwikkelingsbehoeften op maat te bespreken.

In de snelle wereld van vandaag zijn bedrijven voortdurend op zoek naar manieren om hun activiteiten te optimaliseren en concurrerender te worden. Een effectieve manier om dit te doen is door procesautomatisering. Door uw processen te automatiseren, kunt u uw activiteiten vereenvoudigen en de efficiëntie verbeteren terwijl u de kosten verlaagt.

Wij bieden u graag een compleet aanbod van zeer veilige hostingoplossingen die perfect zijn afgestemd op uw behoeften. Ons toegewijde team van professionals staat altijd klaar om al uw vragen of zorgen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de hosting die het beste bij uw behoeften past.

We beheersen de tools in de PCSOFT suite perfect, in het bijzonder WinDev, WebDev en WinDev Mobile, om je te helpen bij het ontwikkelen van je applicaties op maat, zowel voor desktop-, web- als mobiele oplossingen.

Voorbeeld van aan de slag gaan

Uw succes, onze prioriteit

Je bedrijf en de tools versnellen zonder van het pad af te raken

Wij zijn ervan overtuigd dat technologie een essentiële hefboom is voor de ontwikkeling van uw bedrijf. Onze IT-oplossingen zijn ontworpen om uw strategische projecten te ondersteunen en u te helpen uw doelstellingen te bereiken.

Onze experts zijn er om naar je te luisteren, je behoeften te begrijpen en passende oplossingen voor te stellen. Laten we samen op weg gaan naar succes.

We weten dat sommige IT-projecten een aanzienlijke investering kunnen betekenen. Daarom zijn we bij 24PM partnerschappen aangegaan met spelers die gespecialiseerd zijn in technologie-leasing. Dankzij deze samenwerking kunnen we je financieringsoplossingen op maat bieden om je te helpen je meest complexe en ambitieuze projecten tot een goed einde te brengen zonder je cashflow te beïnvloeden.

Dankzij onze technologische leasepartners kunt u de aankoop van uw apparatuur en software financieren, terwijl u profiteert van de ondersteuning op maat van onze experts. Samen kunnen we uw ideeën omzetten in tastbaar succes, zonder dat de kosten een obstakel vormen.

Strategische diagnose

Claim vandaag nog je strategische diagnose voor een bijna gratis pakket en ontdek wat je goed doet en waar je kunt verbeteren. (2 uur durende bijeenkomst met 2 experts)*

* Maximaal één diagnose per bedrijfsdirecteur per jaar.