24PM's strategisch communicatiebureau

Koppel je strategie aan je communicatie.

Ons strategisch communicatiebureau 24PM creëert heldere, impactvolle boodschappen die jouw visie en doelstellingen weerspiegelen. We werken nauw met je samen om te zorgen voor consistentie tussen je bedrijfsstrategie en je externe communicatie.

Ons team van professionals gebruikt bewezen technieken om je te helpen een sterk merkimago op te bouwen dat aanslaat bij je doelgroep en groei stimuleert.

Effectieve communicatie draait om authenticiteit en afstemming op je publiek, en wij kunnen je daarbij helpen.

De fundamenten van onze aanpak

Onze drie pijlers van strategische communicatie

Interne communicatie

e processen en hulpmiddelen die zorgen voor effectieve communicatie binnen het bedrijf.

Externe communicatie

de strategieën en middelen die worden gebruikt om te communiceren met externe doelgroepen, waaronder klanten, partners en het grote publiek.

Crisiscommunicatie

de plannen en protocollen die zijn opgesteld om de communicatie in een crisissituatie te beheren, om de reputatie van het bedrijf te beschermen.

Operaties die meetbare resultaten opleveren

Dankzij onze SMART-benadering (Specifiek, Meetbaar, Haalbaar, Realistisch, Tijdgebonden) zorgen we ervoor dat elke communicatieactie nauwkeurig is afgestemd op uw behoeften en tastbare meerwaarde oplevert.

Ons doel

Klanten helpen met nuttige producten en diensten.

In strategische communicatie werken we aan productontwerp.

In strategische communicatie speelt productontwerp een cruciale rol, omdat het gaat om het ontwerpen van producten die niet alleen voldoen aan de behoeften van gebruikers, maar ook de waarden en identiteit van het merk communiceren. Productontwerp wordt zo een essentieel onderdeel van de communicatiestrategie van een bedrijf.

Zo zal een goed ontworpen product, met een esthetiek die overeenkomt met de waarden van het merk en de verwachtingen van het doelpubliek, een sterke boodschap overbrengen en helpen om een positief merkimago op te bouwen. Het product zelf wordt een middel om aan potentiële klanten te communiceren waar het merk voor staat en wat het onderscheidt van zijn concurrenten.

Productontwerp vormt daarom de kern van strategische communicatie, omdat het een direct en tastbaar middel is om met klanten te communiceren, hen te overtuigen van de waarde van het product en hen uiteindelijk aan te zetten tot kopen.

Onze vaardigheden

De 4 sterke punten van het agentschap

Als de uitmuntendheid die je zoekt niet intern te vinden is, doen we een beroep op de vaardigheden van externe medewerkers, begeleid door C-Level marketing consultants. In alle gevallen laten we niets aan het toeval over als het gaat om uw communicatie, uw budgetten en soms zelfs uw succes, dat grotendeels is gebaseerd op succesvolle communicatie.

Digitale communicatie

Onze innovatieve digitale strategieën maximaliseren uw online aanwezigheid en helpen u uw doelen te bereiken.

Sociale media

Wij bouwen en beheren uw online community om uw profiel te versterken en uw publiek te betrekken.

Communicatie afdrukken

Onze printcreaties boeien je publiek en versterken je merkimago dankzij hun opvallende ontwerp en onberispelijke kwaliteit.

Public Relations

Onze PR-experts ontwikkelen strategieën om uw merkimago te verbeteren en sterke relaties op te bouwen met uw publiek.

Waarom heb je binnen 24PM een communicatiebureau opgericht?

Een andere 100%-benadering

Begin met het waarom. Dit is de eerste stap om onze aanpak te begrijpen. We hebben een ander intern communicatiebureau opgericht omdat we een aanpak wilden veranderen die ons elders problemen opleverde.

De wereld van de communicatie kan soms ondoorzichtig zijn, met verborgen kosten en rekeningen die als een verrassing komen. Daar wilden we een einde aan maken. Daarom hebben we naast ons standaard strategische ondersteuningsplan maandpakketten ontwikkeld die zijn afgestemd op uw omzet. Onze klanten weten precies waar ze voor betalen, zonder verrassingen.

Alle kosten en mediaruimte worden gefactureerd tegen agentschapstarieven, zonder opslag. Dit geeft onze klanten volledige transparantie over hun communicatie-investering. Ze weten precies waar ze voor betalen en wat ze ervoor terugkrijgen.

Het is een eenvoudige, duidelijke en eerlijke aanpak die onze klanten in staat stelt zich te concentreren op wat echt belangrijk is: hun boodschap en hun publiek.

Eenvoudige pakketten naast een strategisch ondersteuningsplan

Teams toegewijd aan uw communicatie

Je beslist samen over een prioriteitenlijst, de verbintenis is voor minimaal 1 maand en maximaal, je bent vrij om te blijven of om ons te verlaten, we willen te allen tijde je tevredenheid garanderen.

Essentieel

Voor een detailhandel, een restaurant, een heel klein bedrijf,...

HT
1400
€/Maand
ALLE DIENSTEN INBEGREPEN

Bedrijf

Voor dienstverlenende bedrijven en 80% voor het MKB

HT
2500
€/Maand
ALLE DIENSTEN INBEGREPEN

Volledig

Je communicatieafdeling uitbesteden

HT
5600
€/Maand
ALLE DIENSTEN INBEGREPEN
Wat onze klanten zeggen

Discretie gegarandeerd

Door uw vertrouwen in 24PM te stellen, kunt u ervoor zorgen dat uw communicatie en strategie consistent en vertrouwelijk zijn, in overeenstemming met de normen die zijn opgesteld door de Strategic Management Society (SMS). Net als deze gerenommeerde organisatie is ons interne communicatiebureau toegewijd aan het toepassen van best practices om ervoor te zorgen dat uw strategische informatie perfect is uitgelijnd en beschermd.

Strategische diagnose

Claim vandaag nog je strategische diagnose voor een bijna gratis pakket en ontdek wat je goed doet en waar je kunt verbeteren. (2 uur durende bijeenkomst met 2 experts)*

* Maximaal één diagnose per bedrijfsdirecteur per jaar.