KMO

Opgedragen aan de 50% KMO's van onze tijd

We besteden 50% van onze tijd aan het ondersteunen van het MKB

24PM biedt all-in pakketten

Kleine en middelgrote bedrijven hebben budgettaire beperkingen en behoeften die die van grote bedrijven kunnen overtreffen. Bij 24PM hebben we ervoor gekozen 50% van onze tijd te besteden aan het aangaan van deze uitdagingen, door standaard en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun realiteit.

Onze toewijding gaat verder dan alleen het bieden van oplossingen. We hanteren een "all in" benadering waarbij we volledig investeren in het succes van onze klanten. Als je voor 24PM Agency kiest, kies je niet alleen voor een dienstverlener, maar voor een echte strategische partner die je bij elke stap zal bijstaan. Wij stellen al onze vaardigheden en expertise tot uw beschikking en mobiliseren al onze middelen om u te helpen uw doelstellingen te bereiken. Voor ons is "All in" de zekerheid dat we u uitgebreide, persoonlijke ondersteuning bieden die volledig is gericht op uw succes.

Follow-up
Strategisch

Onze experts begeleiden je bij elke stap en zorgen ervoor dat de strategie die je hebt bepaald perfect wordt geïmplementeerd en aangepast op basis van resultaten en feedback uit de markt.

Beheer
projecten

Wij nemen de coördinatie en monitoring van uw strategische projecten op ons en zorgen ervoor dat ze soepel verlopen en in lijn zijn met uw oorspronkelijke doelstellingen.

Agile en groeigerichte methodologieën

Visie op lange termijn, actie op korte termijn

De partners van 24PM zetten zich in voor het leveren van uitstekende strategische oplossingen, waarbij ze zich voortdurend aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten. Onze methode is gebaseerd op een Agile-benadering die gericht is op gecontroleerde groei en flexibiliteit en efficiëntie garandeert bij de levering van uw projecten.

Voordat we aan een project beginnen, voeren we een diepgaande marktanalyse uit om de specifieke uitdagingen van uw sector te begrijpen en groeikansen te identificeren.

We werken nauw samen met onze klanten om duidelijke en meetbare doelstellingen te definiëren, die als richtlijnen dienen tijdens het hele project.

Ons team ontwikkelt een op maat gemaakte strategie die rekening houdt met uw bedrijfsrealiteit, uw middelen en uw ambities, met innovatieve oplossingen om u te helpen uw doelstellingen te bereiken.

Zodra de strategie is bepaald, gaan we over tot de uitvoering, waarbij we zorgen voor rigoureuze controle om te garanderen dat elke fase van het project op tijd en volgens specificatie wordt afgerond.

We meten de behaalde resultaten aan de hand van belangrijke prestatie-indicatoren en gebruiken deze gegevens om de strategie aan te passen op basis van feedback uit de markt en eventuele veranderingen in de sector.

Onze betrokkenheid houdt niet op bij de oplevering van het project. We bieden ondersteuning op lange termijn om u te helpen uw groei te behouden en te ontwikkelen, met oplossingen die zijn afgestemd op de evolutie van uw bedrijf en uw sector.

Wil je een coachingsprogramma starten?

Bestel je Startégique Diagnose Bijna Gratis

Laten we afspreken en samen de mogelijkheden bekijken. Voor een vast bedrag van €450 geven we je een onafhankelijke diagnose van je situatie door met z'n tweeën af te spreken.

Strategische diagnose

Claim vandaag nog je strategische diagnose voor een bijna gratis pakket en ontdek wat je goed doet en waar je kunt verbeteren. (2 uur durende bijeenkomst met 2 experts)*

* Maximaal één diagnose per bedrijfsdirecteur per jaar.