Strategie adviseurs :
Word lid van onze coöperatie

Ontdek onze gedeelde waarden en maak deel uit van een dreamteam dat elke dag werkt aan het verbeteren van het leven en het potentieel van dynamische ondernemers die waarden en waarde hebben.

4 soorten missies

Onze 360°-benadering van bedrijfsstrategie bij 24PM

Follow-up
strategisch

Diagnose en strategische planning met behulp van hulpmiddelen ontwikkeld door 24PM en/of je eigen methoden

Missies
on-site

1 tot 4 dagen per maand, afhankelijk van de klant, om het MKB dat je ondersteunt te helpen verbeteren

Missies
deskundigen

Projecten uitvoeren binnen bedrijven van klanten op jouw expertise- en expertisegebied

Missies
banen

Beheer van business line-projecten en interne/externe teams van ondersteunde klanten en budgetbeheer

Interim
Beheer

C-level functies in paren binnen de bestaande organisatie van uw klanten

Missies
on-site

1 tot 10 dagen per maand, afhankelijk van de klant, helpen excellentie te ontwikkelen bij elke 24PM-klant.

Fusies
overnames

Projecten uitvoeren binnen bedrijven van klanten op jouw expertise- en expertisegebied

Bemiddeling
verkoop & HR

Onze klanten ondersteunen bij kritieke onderhandelingen binnen hun organisaties

Onze 6 essentiële menselijke waarden

Als onze waarden overeenkomen, hoef je niet verder te zoeken: jouw dreamteam staat hier.

Intelligentie

Ons team is zeer intelligent, kan de meest complexe problemen oplossen en innovatieve oplossingen op maat bieden voor elke situatie.

Vrijwilligheid

We worden gedreven door een onwrikbare vastberadenheid om de uitdaging aan te gaan en onze grenzen te verleggen om onze doelen te bereiken.

Ambitie

Onze ambitie is de drijvende kracht die ons naar uitmuntendheid drijft. We streven steeds hoger, om onze klanten de best mogelijke service en resultaten te bieden.

Coachbaarheid

Wij geloven in het belang van continu leren en aanpassingsvermogen. Ons team is coachbaar en staat open voor feedback voor voortdurende verbetering.

Vriendelijkheid

Zorgzaamheid is de kern van onze bedrijfscultuur. We zorgen voor elkaar en voor onze klanten en creëren zo een positieve omgeving die bevorderlijk is voor succes.

Loyaliteit

Loyaliteit aan onze klanten en onze missie staat voorop. We zetten ons in om sterke, duurzame relaties op te bouwen op basis van vertrouwen en wederzijds respect.

Een model met gedeelde inkomsten

Als coöperatie neemt elke partner deel aan de groei van 24PM en haar klantenportefeuille. We hebben een professioneel programma ontwikkeld om een lopende partnerrekening online te beheren, die werkt als een bankrekening en onze partners flexibiliteit en transparantie biedt.

Het idee is om geen inkomen op te offeren voor het coöperatieve model, zodat de beste mensen kunnen kiezen om zich bij ons aan te sluiten zonder al te lang hun levensstandaard op te offeren.

Coaching voor uw klantrelaties

De beste strategiedirecteuren zijn niet altijd de beste verkopers, dus hebben we klantonderzoek, een verkoopsecretariaat, co-prospecting en kwalitatieve leadgeneratie in onze aanpak opgenomen, zodat we voor elk profiel relevante dossiers kunnen selecteren die het dreamteam aanvullen dat we wilden samenstellen.

Ontdek de voordelen van werken met 24PM

Deel onze waarden, onze overwinningen, onze oplossingen voor complexe problemen.

Uitgebreid netwerk

Profiteer van een uitgebreid coöperatief netwerk, waardoor je toegang hebt tot een schat aan bronnen en professionele mogelijkheden.

Werken in tweetallen

Je profiteert van een lonende samenwerking en ongeëvenaarde wederzijdse ondersteuning, waarbij je in duo's werkt om het delen van vaardigheden en kennis te optimaliseren.

Collectieve kracht

Maak gebruik van de collectieve kracht van de groep en combineer ieders vaardigheden en talenten om opmerkelijke resultaten te behalen.

Professionele ontwikkeling

Profiteer van een omgeving die bevorderlijk is voor professionele ontplooiing, waar iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen en van anderen te leren.

Gedeelde innovaties

Deel en krijg toegang tot innovaties en creatieve ideeën die voortkomen uit samenwerking en synergie tussen netwerkleden.

Dream Team

Sluit je aan bij een dreamteam, waarin elk lid dezelfde waarden deelt en zich inzet om samen uit te blinken.

Eerlijke verdeling van tijd

Voor onze partners die volop in beweging zijn, verdelen we hun tijd gelijkmatig over verschillende soorten klanten en sectoren, dus een typische 24PM-week is gevarieerd met verrassingen, uitdagingen en gedeelde overwinningen met tot wel 8 verschillende klanten per week.

Het selectieproces van onze partners

Rencontre initiale

Eerste vergadering

  • J0

Om een gevoel te krijgen voor de samenwerking, ontmoeten we elkaar eerst om elkaar te leren kennen en onze waarden te delen.

J0
J+20
Seconde rencontre

Tweede vergadering

  • J+20

Samen controleren we of we dezelfde waarden delen en maken we een kopie van het samenwerkingscontract en de bijbehorende ROI voor onze C-medewerkers.

Samen beoordelen we de gemeenschappelijke doelstellingen.

Signature de votre contrat

Je contract ondertekenen

  • J+40

Tijdens de vergadering ondertekenen we je contract met een gedetailleerde lezing van de ROI en een uitleg ervan.

J+40
J+45
Onboarding

Inwerken

  • J+45

Je hebt gratis en onbeperkte toegang tot onze faciliteiten, de samenwerking begint en de successen stapelen zich op, en je hebt de vrijheid om ons te verlaten wanneer je maar wilt... zo maken we samen tientallen jaren aan verrijkende herinneringen!

Gebruik dit formulier om ons te schrijven en een afspraak te maken

Partnerschappen
GDPR-naleving

Strategische diagnose

Claim vandaag nog je strategische diagnose voor een bijna gratis pakket en ontdek wat je goed doet en waar je kunt verbeteren. (2 uur durende bijeenkomst met 2 experts)*

* Maximaal één diagnose per bedrijfsdirecteur per jaar.