Over 24PM

Wie zijn wij?

Ons bedrijf is opgericht in 2012 en bestaat al meer dan 10 jaar.

24PM is een coöperatieve vennootschap die u de mogelijkheid biedt uw activiteiten te ontwikkelen, uw ideeën uit te dagen en uw kosten te verminderen door diensten of middelen te delen en te bundelen; op een vereenvoudigde manier en zonder verplichtingen.

Leveranciers
van uitmuntendheid

We streven naar uitmuntendheid in plaats van louter competentie en daarom hebben we partnerschappen gesloten met een netwerk van betrouwbare leveranciers om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten te garanderen.

Klanten
van waarde

Bij 24PM kiezen we onze klanten zorgvuldig en zorgen we ervoor dat hun bedrijfswaarden overeenkomen met de onze. We zijn er trots op dat we hen elke dag kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling.

Medewerkers
storend

Om ons dreamteam op te bouwen, hebben we onze groei gebaseerd op getalenteerde individuen die in staat zijn om divergent en innovatief te denken.

Naleving
verboden

We ontwikkelen innovatieve en disruptieve strategieën om je project een blauwe oceaan in te sturen, waar de mogelijkheden voor ontwikkeling en succes eindeloos zijn.

Dit werd gezegd in de wandelgangen van 24PM

Doe niet alleen wat werkt; doe wat je ongelooflijk maakt.

Pierre Morelle - Oprichter

Een coöperatieve

Menselijke waarden in het hart van 24PM

Bij 24PM geloven we dat succes ligt in samenwerking en wederzijds respect. Daarom stellen we menselijke waarden centraal in onze coöperatieve aanpak en streven we ernaar een omgeving te creëren waarin elke stem telt, elk idee wordt gewaardeerd en elk teamlid een belangrijke speler is in ons collectieve succes.

Samenwerking

Wij geloven in de kracht van teamwork; iedereen draagt bij en samen, klanten en 24PM partners, ontwikkelen we de beste strategieën voor jou.

Wederzijds respect

Respect is fundamenteel voor onze coöperatie. We waarderen verschillen en stimuleren een omgeving waarin iedereen wordt gehoord en gerespecteerd.

Inzet

We zijn zeer toegewijd aan onze klanten en ons team. Deze toewijding vertaalt zich in een constante zoektocht naar uitmuntendheid en een weigering om middelmatigheid te accepteren.

Samenwerken?

Het begint allemaal met een eerste ontmoeting

Gestemd voor Trends Gazelle

Onze selectie als Trends Gazelle is een bewijs van onze uitmuntendheid en aanhoudende groei over de jaren heen. De selectiecriteria voor Trends Gazellen zijn streng en gebaseerd op :

  • Groei in toegevoegde waarde over de laatste vijf boekjaren, als gevolg van ons vermogen om welvaart te genereren en onze klanten aanzienlijke toegevoegde waarde te bieden.
  • Een toename van ons personeelsbestand, waaruit ons streven blijkt om ons team te versterken zodat we onze klanten beter van dienst kunnen zijn en aan hun specifieke behoeften kunnen voldoen.
  • Groei van onze kasstroom, waaruit onze financiële kracht blijkt en ons vermogen om te investeren in de beste oplossingen voor onze klanten.

Strategische diagnose

Claim vandaag nog je strategische diagnose voor een bijna gratis pakket en ontdek wat je goed doet en waar je kunt verbeteren. (2 uur durende bijeenkomst met 2 experts)*

* Maximaal één diagnose per bedrijfsdirecteur per jaar.